De foto’s zijn uiteindelijk de enige tastbare herinneringen die jullie nog hebben nadat de grote dag voorbij is.

Iedere bruiloft is weer uniek en bijzonder op haar eigen manier. Wanneer jullie kiezen voor een professionele fotograaf weten jullie zeker dat jullie echt foto’s krijgen die jullie verhaal vertellen.

Hieronder staan een aantal opties. Samen maken wij, aan de hand van jullie wensen en ideeën, een pakket wat bij jullie past.

14 uur fotografie en love-shoot vooraf

Investering: € 2.549,-

Op de dag zelf ben ik 14 uur aanwezig. Je ontvangt 400-500 bewerkte foto’s die jullie verhaal nogmaals vertellen. De mooiste foto’s verwerk ik in een luxe album. Voor jullie trouwdatum plannen wij een love-shoot op locatie (in overleg). Preview binnen drie dagen. Levering binnen zes weken.

10 uur fotografie

Investering: € 1.849,-

Op de dag zelf ben ik 10 uur aanwezig. Je ontvangt 300-400 bewerkte foto’s die jullie verhaal nogmaals vertellen. De mooiste foto’s verwerk ik in een luxe album.

8 uur fotografie

Investering: € 1.649,-

Op de dag zelf ben ik 8 uur aanwezig. Je ontvangt 200-300 bewerkte foto’s die jullie verhaal nogmaals vertellen. De mooiste foto’s verwerk ik in een album.

6 uur fotografie

Investering: € 1.249,-

Op de dag zelf ben ik 6 uur aanwezig. Je ontvang 100-200 bewerkte foto’s die jullie verhaal nogmaals vertellen. De mooiste foto’s verwerk ik in een hardcover album (18cm x 18cm). Reiskosten tot 20km rondom Hoeven zijn inbegrepen.

Optioneel:

  • extra uren fotografie
  • Slideshow met muziek
  • Upgraden grootte album
  • Upgraden papier album

Heb je andere wensen? Ik hoor het graag!