Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om je op je gemak te voelen!

Op 15 november 1985 ben ik zelf getrouwd. Van de fotograaf moesten wij veel poseren. Tijdens onze trouwreportage gingen wij naar een museum. Daar verzocht de fotograaf ons poses aan te nemen en achter koordjes te stappen wat voor publiek niet toegankelijk was. Ik voelde mij daar absoluut niet prettig bij. ‘Hij was de professional en zou toch wel weten wat wij moeten doen voor mooie foto’s’.

Helaas kan je mijn gemoedstoestand ook terugzien op de foto’s. Door deze ervaring weet ik juist hoe het niet moet, en dat het belangrijk is om je wel prettig te voelen!

Over mijn manier van fotograferen hoef je je niet druk te maken. Door gebruik te maken van de principes van Moment Design zorg ik ervoor dat je je op je gemak voelt. Echte emoties, geen strakke poses, maar gewoon wie je echt bent zoals je bent. Door jullie te begeleiden en soms stellen van een vraag vergeten jullie dat er foto’s genomen worden. Jullie trouwdag is al spannend genoeg!
Een uitspraak van iemand die ik gefotografeerd heb: ‘Zoveel foto’s? Ik heb niet eens in de gaten gehad dat je foto’s aan het maken was’

Ik ben fulltime fotograaf, echtgenoot, (schoon)moeder, oma en baasje van twee Nederlandse Kooikerhondjes. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie , kleinkinderen en de hondjes. Zij zijn dan ook een geliefd onderwerp voor mijn camera. Mijn vrije tijd breng ik dan ook veelvuldig door met mijn 2 kleinkinderen (3e op komst), hondjes, man en familie.
Wanneer ik de foto’s terugkijk roept dat bij mij de emotie van dat moment op. Het gevoel blijf ik ‘terugzien’. Dat gun ik iedereen!

Fotografie heeft altijd al als een rode draad door mijn leven gelopen. Mijn vader en opa(van moeders kant) hadden een donkere kamer. Ook ik was, als kind, met de ‘kodakcameraatjes’ flink in de weer.
Na jaren voor de klas te hebben gestaan heb ik de sprong gewaagd en heb er nog geen moment spijt van gehad.

Mijn familie, lekker toeren met de motor (ik zit achterop), wandelen en sporten met de hondjes, heerlijk genieten op een terrasje (nu het weer kan) of bij de kachel bij een koude dag, met lekker eten en een goed glas wijn maken mij een gelukkig mens.

Meer weten over mij of mijn foto’s? Ik vind het leuk om van je te horen!