Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om je op je gemak te voelen!

Zoeken jullie een fotograaf die ervoor kan zorgen dat je je niet ongemakkelijk voelt voor de camera? Ik kan dat! Foto’s waarop je natuurlijk overkomt, geen stijve poses, gewoon zoals je bent!

Over mijn manier van fotograferen hoef je je niet druk te maken. Door gebruik te maken van de principes van Moment Design begeleid ik jullie. Door het stellen van een vraag of geven van een opdracht, vergeten jullie dat er foto’s genomen worden. Het is al spannend genoeg!

Door mijn eigen ervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je jezelf te kunnen zijn. Bij mijn eigen trouwreportage kun je op de foto’s zien je dat dit niet het geval was. Dat is dus niet wat ik jullie gun. Ik gun jullie foto’s waar je je hele leven met veel plezier op terug kan kijken. Ons geheugen onthoudt niet alle details, maar met een foto heb je een tastbare herinnering aan je boeket, of die liefdevolle blik, of die traan of die leuke schaterlach, of…….

Wij maken samen jullie verhaal en trekken een tijdje met elkaar op. Dan is het belangrijk dat jullie je vertrouwd voelen met mij. Ik zal er alles aandoen om jullie dag onvergetelijk te maken. Tenslotte zijn er drie dingen die je, voor altijd, overhoudt na jullie dag: Je partner, de ringen (of een ander symbool) en…….de foto’s! Dat geeft al aan dat ik ervan bewust ben dat het mijn verantwoordelijkheid is om jullie te laten stralen!

Je kan mijn stijl omschrijven als: ‘Wat je ziet is wat je krijgt’. De kleuren zijn de kleuren die je ziet. De foto’s geven de werkelijkheid weer van jullie dag. Ik zoek naar de juiste momenten, naast de vaste momenten, emoties en naar details omdat die het verhaal vertellen. Jullie verhaal!

Fotografie heeft altijd al als een rode draad door mijn leven gelopen. Mijn vader en opa(van moeders kant) waren, in de analoge tijdperk, fantatieke hobbyfotografen. Mijn opa heeft een fotoclub opgericht, die helaas niet meer bestaat.  

Ik gebruik bijna dagelijks mijn camera om zoveel mogelijk vast te leggen van onze kleinkindjes, onze hondjes. Ik word blij van die leuke snoetjes die lekker hun ding aan het doen zijn. Blijvende herinneringen om weer heerlijk terug te gaan naar dat moment, dat wil je toch?

Meer weten over mij of mijn foto’s? Ik vind het leuk om van je te horen!